Best rates - only here!
no booking fee                   
free cancellation**        
priority room upgrade*
free wifi
*subject to availability **Subject to conditions

THE EDINBURGH HOTEL COLLECTION

The Howard

The Howard er et intimt og diskret 5-stjerners luksushotell som består av tre georgianske bygårder med praktisk beliggenhet i hjertet av sentrumsbydelen New Town i Edinburgh.

The Howard byr på klassisk eleganse både utvendig og innvendig, og har bare 18 luksusrom og suiter, oppkalt etter kjente gater og områder i Edinburgh.

I samsvar med selve bygningens stil har vi brukt flotte tekstiler, oljemalerier og overdådige møbler for å skape et svært bekvemt og hjemmekoselig 5-stjerners hotell. Du vil fort få følelsen av at du alltid har bodd her.

En svært viktig del av The Howard er vår hovmesterstab, profesjonelle hotellarbeidere som vil gjøre alt de kan for at du skal få et så avslappende, trivelig og minneverdig opphold som mulig. De parkerer gjerne biler, stryker klær, leverer romservice til langt på natt, bestiller teaterbilletter, pusser sko, gjør innkjøp for deg og mye, mye mer. Intet oppdrag er for stort eller for lite for vårt personale.

The Howard har sin egne intime restaurant, The Atholl, som opprinnelig var en privat spisesal for gjestene våre. De elegante, georgianske lokalenes intime atmosfære, den gode vinlisten og den mesterlig tilberedte moderne skotske menyen har også tiltrukket seg et entusiastisk lokalt klientell, slik at The Atholl etter hvert har blitt en ettertraktet restaurant i Edinburgh. De er imidlertid bare plass til 14, så ikke glem å bestille bord.

Drinker før middag og på kveldstid serveres i stuen vår – et nydelig rom med buede, tønneformede vegger og dype sofaer der du kan synke ned etter etter en lang dag på handletur eller utforskning av Edinburghs severdigheter.

Luksusrom

Det er bare 18 luksusrom og suiter på The Howard. Alle er oppkalt etter en gate i Edinburgh. Ingen av dem er like i størrelse, form eller utseende, men har sin helt egen sjarm og personlighet. De overdådige, flotte tekstilene skaper en elegant og bekvem atmosfære som gjør at The Howard føles mer som et privat hjem enn et hotell. Be gjerne om rommet med boblebad – perfekt for et romantisk opphold i Edinburgh med din kjære.

Soverommene i The Howard er delt i følgende kategorier:

Luksusrom, våre standard dobbeltrom med komplette hovmestertjenester og alt du ellers måtte forvente.
Oppgraderte rom, større enn luksusdobbeltrommene, noen med badekar med løveføtter og håndvask for ham og henne.
Juniorsuiter, overdådige rom med store bad og egne stuer som er perfekte for private måltider på rommet.
Selvstendige suiter, våre største rom, med egne innganger fra Great King Street med et lite gårdsrom, store salongområder og store bad. Perfekt for lengre opphold eller familieferier.

The Atholl

The Atholl startet som en privat spisesal for hotellets gjester. De elegante, georgianske lokalenes intime atmosfære, den gode vinlisten og den mesterlig tilberedte moderne skotske menyen har også tiltrukket seg et entusiastisk lokalt klientell, slik at The Atholl etter hvert har blitt en ettertraktet restaurant i Edinburgh. The Atholl har kun plass til 14 personer om gangen, så sørg for å bestille bord på forhånd.

Hvis du foretrekker å spise i ro og mak på ditt eget rom, serverer vi mer enn gjerne hva som helst fra menyene våre. Hovmesteren din vil dekke et bord på rommet ditt og ta med hele restaurantopplevelsen til deg. 

Utstyr og tjenester

Rommene på The Howard har følgende utstyr og tjenester:

 • Flatskjerm-tv med fjernkontroll.
 • Dokkingstasjoner for iPod/iPad
 • Vaskeri- og renseritjeneste med levering samme dag
 • Luksustoalettartikler fra Penhaligon
 • Frokost på sengen eller i The Atholl, servert akkurat slik du liker den – komplett skotsk frokost eller noe lettere
 • Valg mellom 5-stjerners middag på rommet eller middag i The Atholl, inkludert romservice døgnet rundt
 • Gratis trygg parkering med hente-/bringetjeneste
 • Private middagsselskaper
 • Gratis trådløs Internettilgang i alle soverom og fellesområder
 • Transport til og fra flyplass kan arrangeres på forespørsel – raskt og ustressende så du får tid til å slappe av 

Channings

Channings er et uformelt, avslappet hotell med en veldig vennlig innstilling. I samsvar med beliggenheten litt utenfor sentrum av Edinburgh, er Channings en herlig sjarmerende eiendom som føles som en skotsk herregård midt i byen, full av sjarmerende viktorianske malerier, grafikk, bøker, møbler og gjenstander.

En av Channings' bygårder, 14 South Learmonth Gardens, var hjemmet til polarforskeren Sir Ernest Shackleton, som ledet berømte ekspedisjoner i Antarktis. Han bodde her mens han var sekretær for Royal Scottish Geographical Society mellom 1904 og 1910. Vi har kalt opp suitene våre i toppetasjen etter Shackleton og hans ledsagere på polarekspedisjonene. Vi er stolte over våre flotte fotografier i svart og hvitt som ble tatt under ekspedisjonene, og et eksemplar av en ekspedisjonsplan.

Channings har totalt 41 soverom. Ingen av dem er like hverken når det gjelder innredning eller dekorasjon. Rommene varierer i størrelse fra små dobbeltrom til juniorsuitene våre. Shackleton-rommene og alle soverommene våre har en kreativ blanding av gammelt og nytt, med individuell dekor og særpregede detaljer. Alle som besøker Skottland er jo forskjellige!

Shackleton-rommene

Som en hyllest til den store polarforskeren Sir Ernest Shackleton har vi skapt de tre fantastiske, ekstra store Shackleton-suitene og to oppgraderte Shackleton-rom.

Hver av Shackleton-suitene på Channings var tidligere to hotellrom, så de nye suitene og badene er romslige, med separate bad og dusjhjørner.

Den tidsriktige dekoren bruker sterke farger og imponerende svart-hvitt-fotografier fra Shackletons ekspedisjoner til det kaldeste stedet på jorden. Varmekabler i gulvet sørger for at du har det mye varmere enn Shackleton hadde det.

Utstyr og tjenester

Alle rommene på Channings har følgende utstyr og tjenester for gjestene våre:

 • Gratis trådløst Internett (på soverommet og i alle fellesområder)
 • Eget bad
 • Hvile-/arbeidsområde
 • Romservice døgnet rundt
 • Utstyr for å lage te og kaffe
 • Baderomsartikler fra The White Company
 • Hårføner
 • Strykejern og -brett
 • Vaskeri- og renseritjeneste

Vær oppmerksom på at alle rom er røykfrie.

Channings Restaurant & Bar

Channings restaurant i Edinburgh er en trivelig bydelsbistro med vennlig, avslappet stemning. Hvorfor ikke stikke innom med familie eller venner etter en lang dag på handletur i Princes Street? Vi kan by på lunsj, middag, ettermiddagste eller til og med en kanne Pimm's på solterrassen vår – et perfekt tilfluktssted når du trenger en pause fra travle bygater.

Holyrood ApartHOTEL

Holyrood APARThotel ligger like ved Edinburghs historiske gateløp The Royal Mile, og er det perfekte utgangspunkt for turister som vil utforske gamlebyen. Vi byr på en blanding av ettromsleiligheter og luksusleiligheter med to soverom. Alle våre serviceleiligheter er utstyrt med komplett kjøkken, stue med flatskjerm-tv og bad, mens leilighetene med to soverom har to bad.

Uansett om du reiser som par, med venner eller med hele familien, er våre leiligheter det perfekte midlertidige hjem under ditt opphold i Edinburgh, med stor fleksibilitet, rikelig med plass for avslapping og god valuta for pengene.

I tillegg til god valuta for pengene har vårt APARThotel fordeler som du kanskje ikke forventer, blant annet døgnåpen resepsjon der en av våre ansatte alltid står klar til å ta seg av eventuelle forespørsler. Prisen inkluderer også daglig renhold av leiligheten

Det er ditt midlertidige hjem, så len deg tilbake og nyt det. Husk å bestille ditt neste opphold i Edinburgh hos oss.

Våre leiligheter

Våre leiligheter med selvhusholdning ligger i en moderne seksetasjes bygning. Alle er innredet i en frisk, tidsriktig stil, med rene, åpne rom og alt du forventer av utstyr i en moderne byleilighet. Gjester som er ute etter overnatting i Edinburgh, kan glede seg over følgende utstyr og tjenester:

 • Romslig stue
 • Spiseområde
 • Fullt utstyrt kjøkken med alle apparater og utstyr.
 • Trådløs Internettilkobling med høy hastighet (gratis ved direkte bestilling)
 • Safe på rommet
 • Hårføner
 • Strykejern og -brett
 • Sengetøy, håndklær og toalettartikler
 • Flatskjerm-tv og DVD-spiller. (Resepsjonen har et utvalg av filmer på DVD)
 • Fullstendig flislagt bad med italienske fliser og duggfrie speil.
 • Badene har Lux dusjsåpe og tykke, myke håndklær.
 • Første natt får gjestene gratis velkomstkurv med kontinental frokost. De påfølgende dagene kan kurven kjøpes hvis gjesten ønsker det.
 • Te, kaffe og melk er inkludert. Det samme gjelder oppvasktabletter og vaskemaskinpulver.
 • Bruk av bygningens eget treningsrom, med tredemølle, sykkel, elipsemaskin og vektutstyr.
 • Døgnåpen resepsjon
 • Daglig renhold

Old Waverly Hotel

The Old Waverley Hotel ligger perfekt til på Princes Street i sentrum av Edinburgh. Hotellet byr på fantastisk overnatting tilpasset mange forskjellige reisebudsjetter, med muligheter for oppgradering med utsikt mot Edinburgh Castle og Princes Street Gardens fra soverommet.

The Old Waverley gir gjestene kort distanse til alle de viktigste severdighetene, deriblant Edinburgh Castle, de skotske nasjonalgalleriene, det berømte gateløpet The Royal Mile, Holyrood Palace og mye mer.

Hotellet er bare noen få skritt fra Waverley togstasjons utgang i Princes Street, så det kunne knapt vært enklere å komme seg til og fra hotellet på vei inn og ut av byen. Og med direktebuss fra flyplassen til Waverley Bridge vis-à-vis hotellet er det ikke noe problem å finne oss etter en lang reise.

Cranston’s Restaurant

Cranston’s restaurant i andre etasje av Old Waverley Hotel er en av Edinburgh skjulte perler. Hvis du ikke har prøvd maten vår før, så gir vårt nye restauranttilbud deg den perfekte muligheten til å smake vår berømte skotske kost.

Cranston's ligger ved Edinburghs Princes Street, og byr på raffinert og avslappet stemning samt en av byens beste utsikter over hagene og Edinburghs berømte slott. Den lyse og luftige spisesalen tilbyr forskjellige tradisjonelle og moderne retter servert av vårt vennlige og oppmerksomme personale.

Soverom

Old Waverley Hotel byr på forskjellige typer overnatting i Edinburgh som passer alle reisebudsjetter og preferanser. Vårt overnattingstilbud omfatter alt fra enkeltrom til dobbeltrom i toppklassen med utsikt mot Edinburgh Castle.

Alle de rimeligere overnattingstilbudene våre har alt man forventer på et moderne hotellrom, samtidig som de ivaretar et tradisjonelt nivå når det gjelder komfort og stil.

Alle hotellrommene på Old Waverley Hotel tilbyr gjestene følgende utstyr og tjenester:

 • Romservice døgnet rundt
 • Utstyr for å lage te og kaffe
 • Vaskeritjeneste med levering samme dag, og parkeringstjeneste
 • Bredbånd og trådløs Internettilkobling med høy hastighet (gratis ved direkte bestilling)
 • HD-tv med flat skjerm
 • Bad på rommet
 • Buksepresse
 • Strykejern og -brett
 • Hårføner

Adkomst for bevegelseshemmede / inngang fra Princes Street

Ettersom hotellet ligger i en historisk bygning, kan vi ikke tilby tilrettelagt adkomst for funksjonshemmede i rullestol til hotellresepsjonen i andre etasje, 27 trappetrinn opp fra bakkenivå. (Hotellet er fritatt fra Lov om diskriminering av funksjonshemmede 2005.) Gjester som klarer noen trappetrinn har imidlertid adkomst til resepsjonen, og resten av bygningen er tilgjengelig med heis.

Bilparkering

Vi har ikke parkeringsplass på eiendommen, men du kan få redusert pris på parkering i parkeringsanlegget NCP i Greenside nær hotellet.